РС Македония

Македонски путинисти на инструктаж от Дугин какво да правят

Близък сътрудник на Дугин обучава 50-ина членове на про-Путинската партия в Македония какво да правят, след както вземат властта.

Става дума за Единна Македония, която си е аутсайдер и освен с преврат отвън, няма изгледи някак да е възможно да се озове на власт. Лично председателят на партията Бачев е поискал и 50-ина строго подбрани членове са получили инструктаж от Леонид Савин – сътрудник на руския ултранационалист и съветник на Путин, Александър Дугин. Леонид Савин е специалист по геополитика.

Според Савин, трябвало да се защити целостта на РС Македония. Странно от какво, предвид че единственият бръщолевещ за подялба на Македония е Лавров. Целостта на Македония явно ще защитава точно чуждофилска, а именно русофилска партия. Да, след доста интересното защитаване на целостта на Молдова, Грузия, Украйна и Армения. Според Савин много неща свързвали руския и македонския народ и това било гарант за бъдещето на РС Македония.

Важно е да се даде директен достъп на гражданите до държавната политика и институциите. Такива обучения имаме в Сърбия, Либия и други държави. Нямаме за цел да е намесваме, а да предоставим по-широк избор на гражданите. Новата власт, която ще бъде на Единна Македония трябва да задържи целостта на държавата. Не се намесваме със свои идеи, просто даваме определенията как да се работи според Московсия университет.

Единствено народа има право да решава съдбата си. Всички процеси трябва да са демкратични и прозрачни. Самият македонски народ трябва да избере с кого ще свърже бъдещето си.

Леонид Савин

Звучи ли леко странно увереността му, че народа ще избере да управлява точно партия, която успешно се събира в маршрутка? Може пък да имат някаква по-специална информация

Като партия сме решени да оправим положението в Македония и залагаме на съюз с Русия. Ще разчистим националните предатели, които ежедневно виждате да разпродават всичко. Ще се направи ревизия и конфискация на откраднатото през всички тези години. СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ за нас са едно и също – лъжат и крадат. Единствената разлика е, че едните са крали в марки, а другите в евра.

Янко Бачев, председател на Единна Македония

Леонид Савин е за трети път в РС Македония и за втори по покана на Единна Македония.

Източник
VOA

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back to top button