РС Македония

Спаска спечели делото за детето си

Съдът в Гевгели реши да присъди родителските права на Спаска Митрова. 

В поредната серия от драмата за родителските права за детето на Спаска Митрова, след криене, значителен контранатиск, вчера съдът в Гевгели все пак реши да присъди родителските права за малката Сузана на майка ѝ.

Бащата може да обжалва решението, като следващата инстанция е Апелативният съд.

Решението на апелативните магистрати в окончателно и влиза в сила незабавно, с което делото за родителските права върху Сузана беше спечелено от Спаска Митрова.

Заседанието се е провело вчера късно следобед. Партия Атака е осигурила правна защита на българката в последните етапи на дългия процес. Вчера Спаска е била придружена от експерти на партията и журналист от вестник Атака.

Спаска Митрова заяви, че няма да настоява да се забрани на бащата да вижда детето и той ще има право на срещи с дъщеря си. Желанието й е детето да живее заедно с нея в България, но това трябва да се уточни с македонските власти.

По пътя за Гевгели Митрова споделила, че отива на последното заседание на районния съд спокойна и с надежда, че най-сетне ще приключи едно трудно за нея дело. „Направено е всичко, което е било необходимо, за да вземе съдът справедливо решение“, убедена бе нашенката, която вече е сътрудник в Европарламента на депутата от АТАКА Димитър Стоянов.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back to top button